Unde esti: Prima pagina > Carti ortodoxe

CHEMAREA, CRUCEA MONAHISMULUI. Autobiografia Pr. Ambrozie Iurasov

Pret (TVA inclus):15,00 RON
Alerta reducere pret

Cele mai vandute

-
CARAREA IMPARATIEI Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
CUVINTE VII Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
PARINTELE JUSTIN. CUGETARI DUHOVNICESTI
Pret (TVA inclus):4,50 RON

Descriere produs:

 • Autor: Iurasov, Ambrozie, pr.
 • Descriere: Îndrăgostit iremediabil de România ortodoxă, părintele arhimandrit rus Ambrozie Iurasov, duhovnicul mănăstirii de maici Intrarea în Biserică a Maicii Domnului din Ivanovo, Rusia, revine în faţa cititorului romîn cu, iată, a şasea carte a sfinţiei sale. 
  La rugămintea şi îndemnul mai multor fii duhovniceşti, părintele Ambrozie a povestit, în detaliu, firul vieţii sale. Cu binecuvântarea sa, cuvintele rostite au fost înregistrate, pentru ca, mai târziu, literă cu literă, acestea să coboare de pe banda magnetică pe filele unei cărţi. 
  Intitulată sugestiv Chemarea: Crucea monahismului, cartea a văzut pentru prima oară lumina tiparului în anul 1995, în limba rusă. 
  Cartea dezvăluie destinul impresionant al acestul neostoit povăţuitor şi păstor de suflete, destin în care se manifestă cu putere chemarea autentică şi vocaţia naturală de a sluji lui Dumnezeu în tagma călugărilor Autorul îşi deapănă smerit amintirile, creând din cuvinte simple, blajine, coborâte parcă din pateric, o autobiografie duhovnicească. Şi iată că, paradoxal, tocmai prin această simplitate uimitoare ce-l caracterizează, părintele Ambrozie a reuşit să aducă în sânul bisericii mulţi învăţaţi şi şcoliţi ai acestui veac ştiinţific şi materialist. 
  Fie ca bunul Dumnezeu să lucreze prin această carte şi să dăruiască răspunsul cel de folos tuturor celor dornici de a creşte duhovniceşte. 

  Monahia Paisia Plăcintă
 • An aparitie:
 • Format: 13x20


Opinii/comentarii despre acest produs

Nu am gasit comentarii despre acest produs.


Trimite comentariul tau:

Numele tau:
Nota:
Comentariu (optional):
Magazin electronic creat de SiteLab