Unde esti: Prima pagina > Arsenie Boca

VIATA SI INVATATURA PARINTELUI ARSENIE BOCA

Pret (TVA inclus):20,00 RON
Alerta reducere pret

Ia-le impreuna!

Alti clienti au cumparat acest produs impreuna cu CARAREA IMPARATIEI Charisma

- + -
Pret total: 100,00 RON

Cele mai vandute

-
CARAREA IMPARATIEI Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
CUVINTE VII Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON

Descriere produs:

  • Autor: Prescure, Vasile, arhim. prof.
  • Descriere: A scrie sau a vorbi despre Părintele Arsenie Boca presupune în prealabil o cunoaștere, o aderență, o afinitate sau o identificare cu modul său personal de a concepe și, mai ales, de a trăi viața creștină. Adică trăirea învățăturii creștine, în toată adâncimea ei și în toată sinceritatea noastră, așa cum a spus sfinția sa în prefața cărții "Cărarea Împărăției".
    Profunzimea gândirii teologice și medicale a părintelui Arsenie, dimensiunile duhovnicești de anvergură ale cugetării sale au presupus eforturi deosebite în încercarea de a le face cunoscute celor dornici. Iar pentru reușita acestei încercări imploram mila lui Dumnezeu, ajutorul harului divin, care pe cele neputincioase le vindecă și pe cele cu lipsă le împlinește (din rugăciunea hirotoniei).
    Modul în care Părintele Arsenie a conceput viața creștină îl găsim în scrierile sale, iar felul în care a trăit viața duhovnicească ni-l oferă mărturiile celor care l-au cunoscut personal, adică ucenici, fii duhovnicești sau apropiați sufletește, care l-au numit părinte duhovnicesc de talie filocalică, om al lui Dumnezeu, personalitate harismatică providențială, vizionar, sfânt...

    Arhim. Prof. Vasile Prescure, Mânăstirea Prislop


Opinii/comentarii despre acest produs

Nu am gasit comentarii despre acest produs.


Trimite comentariul tau:

Numele tau:
Nota:
Comentariu (optional):
Magazin electronic creat de SiteLab