Unde esti: Prima pagina > Carti ortodoxe

COPIII CU NEVOI SPECIALE SI VIATA DE FAMILIE. BLESTEM SAU BINECUVANTARE. AUTISM. SINDROM DOWN

Pret (TVA inclus):14,00 RON
Alerta reducere pret

Ia-le impreuna!

Alti clienti au cumparat acest produs impreuna cu CUVINTE VII Charisma

- + -
Pret total: 94,00 RON

Cele mai vandute

-
CARAREA IMPARATIEI Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
CUVINTE VII Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
PARINTELE JUSTIN. CUGETARI DUHOVNICESTI
Pret (TVA inclus):4,50 RON

Descriere produs:

 • Autor: Chilnicean, Laura
 • Descriere: Carte de psihoterapie ortodoxă unica în România, adresata în special părinţilor şi educatorilor copiilor cu dizabilităţi psihice (autism, sindrom Down), dar şi preoţilor, psihologilor şi toturor celor interesaţi de acest subiect. Cartea abordează o dublă perspectivă, medicală şi teologică şi oferă o serie instructivă de studii de caz şi de sfaturi practice, beneficiind şi de experienţa în domeniu a autoarei.
  Autoarea, Laura Chîlnicean, este licenţiată în Teologie Ortodoxă-Asistenţă Socială şi profesoară la o şcoală pentru copii cu dizabilităţi.

  „Cartea de faţă nu se vrea a fi nici pe deoparte o carte ştiinţifică sau una pur religioasă. E o carte de informare, de o oarecare formare şi întărire în lupta vieţii cu ceea ce înseamnă handicap, cu informaţii, mărturii, atât din domeniul medical, social, cât mai ales din cel religios, creştin-ortodox ca un răspuns al cerinţei ascunse a sufletului de a găsi ce e mai bine. Ea se adresează părinţilor copiilor cu dizabilităţi, celor care vor să ştie mai multe sau să-şi întărească ceea ce ştiu, dar în special, subliniez, în special tuturor celor care nu cunosc deloc acest domeniu, ca o alternativă de cunoaştere a unei alte realităţi în care cu multă bunăvoinţă şi dragoste s-ar putea implica.
  Toată lumea se plânge că nu are bani, unii că n-au casă sau case de ajuns, alţii că n-au timp - evident pentru lucruri lumeşti -, că nu-i ascultă copiii sau că nu sunt în nu ştiu ce fel vor ei sau, mai grav, că nu au haine de ajuns, lucruri mărunte de nu ştiu care, că n-au succesul unora deveniţi deja vedete, ş.a.m.d., dar când ai un copil cu dizabilităţi, dintr-o dată poţi mărturisi tuturor cât de mulţumit eşti cu cămăruţa în care stai, că hainele pe care le ai sunt cele mai frumoase, că succesul tău e fiecare gest, mişcare sau semn, aparent nesemnificativ şi normal pe care micuţul tău îl face, că într-adevăr nu-ţi ajunge timpul pentru a-i dărui copilului tău cât mai mult din prezenţa ta, din dragostea ta, iar banii - are Dumnezeu grijă să-i trimită la timp atât cât să-ţi satisfaci nevoile curente. Oare Dumnezeu Care pe toate le ştie şi le cunoaşte, nu ştie El de ce a îngăduit acest lucru, încă din pântecele mamei? Omul însă de multe ori refuză planurile lui Dumnezeu, scoţându-L din viaţa lui.
  În cartea de faţă nădăjduiesc, spre slava lui Dumnezeu, să găsiţi răspunsuri la cele amintite mai sus sau cel puţin întărire, alinare, iar dacă nu, măcar un cât de mic folos sufletesc, o cât de mică sugestie sau reper în demersul unei schimbări, înnoiri, al unei noi căutări în viaţa de familie cu copii cu dizabilităţi.”
 • An aparitie:
 • Format: 13x20


Opinii/comentarii despre acest produs

Nu am gasit comentarii despre acest produs.


Trimite comentariul tau:

Numele tau:
Nota:
Comentariu (optional):
Magazin electronic creat de SiteLab