Unde esti: Prima pagina > Carti ortodoxe

Fericitul Staret Gheorghe Karslidis Evanghelismos

Pret (TVA inclus):6,00 RON
Alerta reducere pret

Cele mai vandute

-
CARAREA IMPARATIEI Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
CUVINTE VII Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
PARINTELE JUSTIN. CUGETARI DUHOVNICESTI
Pret (TVA inclus):4,50 RON

Descriere produs:

 • Autor: Anonim
 • Descriere: Fericitul Staret Gheorghe Karslidis este unul din parintii zilelor noastre a carui viata se poate rezuma astfel: nevointa si dragoste fata de aproapele.
  Se scula pe la miezul noptii pentru a se ruga si a se pregati sa slujeasca Sfanta Liturghie. Cand se simtea bine, liturghisea in fiecare zi. Facea si de patru ori pe an cate patruzeci de Liturghii. La Sfanta Proscomidie citea in greaca multe nume. Sfaturile, predicile si chiar observatiile lui aspre izvorate din durerea sufletului sau compatimitor aveau ca principiu calauzitor dragostea. Cu putinele economii pe care le strangea facea nenumarate milostenii invatandu-i si pe fii duhovnicesti sa fie milostivi.
  Pentru viata sa deosebita, Dumnezeu i-a daruit inca din timpul vietii bucuria de a se intalnii cu Sfintii (Sf. Gheorghe, Sf. Nicolae, Sf. Ioan etc), iar impreuna-liturghisirea cu Sfintii l-au intarit mult in lucrarea lui, i-au innoit cugetarea, l-au facut sa capete puteri in privegheri, posturi si slujbe lungi facute cu strapungere.
  Ieromonahul Gheorghe Karslidis desi a trait foarte aproape de lume, a petrecut totusi in afara ei, prin nevointa si comuniunea neintrerupta cu Dumnezeu. In liniste a dobandit o bogatie duhovnicesca pretioasa pe care n-a voit sa o foloseasca intr-un mod egoist, numai pentru sine, ci, ca un iubitor de frati, a pus-o cu marime de suflet la dispozitia oricarui om aflat in suferinta.
  Ca urmator al Sfintilor Parinti si contemporan cu noi, Staretul Gheorghe zideste sufleteste pe toti cei care se nevoiesc cu credinta.
 • An aparitie: -
 • Format: -


Opinii/comentarii despre acest produs

Nu am gasit comentarii despre acest produs.


Trimite comentariul tau:

Numele tau:
Nota:
Comentariu (optional):
Magazin electronic creat de SiteLab