Unde esti: Prima pagina > Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Compania SC CHARISMA ADVERTISING SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

Generalitati

Compania mentine si opereaza acest site (adica site-ul www.arsenieboca.ro) pentru prezentarea produselor pe care le vinde, pentru acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lasa vizitatorii (adica orice persoana conectata la internet) sa studieze oferta noastra.

Date de identificare ale companiei

CHARISMA ADVERTISING S.R.L.
Nr.ord.reg.com./an: J20/1772/2004
C.U.I.: 16963392, A.F.: RO
Capital social: 200 RON
Sediul: Str. Nicolae Iorga, nr. 24, Deva, Jud. Hunedoara
Tel.: 0040.254.212626, 0040.354.402521/22
Contul: RO17 UGBI 0000 3720 0055 4RON
Banca: GARANTIBANK
Contul: RO57 TREZ 3665 070X XX00 2725
Banca: Trezoreria Deva
TEL./FAX: 0040-254-212626

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site www.arsenieboca.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC CHARISMA ADVERTISING SRL si a editurilor cu care colaboreaza, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul Companiei a oricaror dintre elementele de mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Denumirea „www.arsenieboca.ro” precum si sigla care descrie denumirea sunt marci in curs de inregistrare si protejate de legile in vigoare.

Compania a fost foarte atenta in selectarea materialelor care apar pe site-ul www.arsenieboca.ro. Daca totusi credeti ca am incalcat drepturile de autor pe care le aveti vizavi de continutul site-ului arsenieboca.ro va rugam sa ne scrieti de urgenta la adresa de email: office@arsenieboca.ro.

Compania monitorizeaza regulat Internet-ul, ofertele altor companii, presa si alte surse de informatie. In cazul in care vom considera ca cineva, fie persoana fizica sau juridica, a incalcat drepturile de autor pe care Compania le are asupra continutului site-ului arsenieboca.ro atunci Compania va actiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoana sau firma.

Prelucrarea datelor personale

Completand formularul de comanda www.arsenieboca.ro, esti de acord sa intri in baza de date www.arsenieboca.ro al carui operator este SC CHARISMA ADVERTISING SRL. Scopul prelucrarii datelor consta in: informarea consumatorilor si potentialilor consumatori ai produselor comercializate de SC CHARISMA ADVERTISING SRL prin e-mail, SMS, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor de arsenieboca.ro sau de catre partenerii sai si - realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor comercializate de catre SC CHARISMA ADVERTISING SRL prin proiectul arsenieboca.ro sau de catre partenerii sai Operatorul se obliga sa respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta la adresa office@arsenieboca.ro se obliga: sa iti confirme daca prelucreaza sau nu datele tale personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor tale personale.

Accesarea

Compania interzice in mod expres:
- accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului;
- citarea continutului de catre companii sau site-uri pentru a compara sau analiza in vreun fel continutul site-ului arsenieboca.ro. De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre site-ul office@arsenieboca.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Conditii legale

www.arsenieboca.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale in vigoare ale Statului Roman. Dispute si conflicte Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.arsenieboca.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri
Magazin electronic creat de SiteLab