Unde esti: Prima pagina > Carti ortodoxe

DETOXIFIERE PRIN POST.Sănătate şi longevitate graţie purificării celulare Meteor Press

Pret (TVA inclus):15,00 RON
Alerta reducere pret

Cele mai vandute

-
CARAREA IMPARATIEI Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
CUVINTE VII Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
PARINTELE JUSTIN. CUGETARI DUHOVNICESTI
Pret (TVA inclus):4,50 RON

Descriere produs:

  • Autor: Merien, Desire
  • Descriere: În sfârşit, o lucrare care răspunde unui mare număr de întrebări şi prezintă simplu şi clar tot ce se petrece în corpul uman în timpul postului, când organismul se susţine din propriile-i celule, iar grăsimile depozitate sunt utilizate cu mult înainte de a fi afectată masa musculară.
    Mult mai mult decât o metodă de slăbire, postul este mijlocul cel mai natural şi mai simplu pentru a ne păstra sau a ne recăpăta sănătatea, deoarece are minunata putere de a regenera organismul eliminând toxinele, permiţându-i să se relaxeze şi să-şi recupereze energia.
    Lucrarea de faţă vă va oferi toate cunoştinţele necesare pentru a vă pregăti adecvat şi a ţine postul cel mai eficient posibil, având totodată în vedere atenţionările specialiştilor pentru a preîntâmpina orice risc.

    Désiré Mérien este profesor onorific de biologie, colaborator al Facultăţii de Medicină şi al Centrului de Naturopatie din Québec. Autor, conferenţiar, a redactat peste 30 de lucrări despre igiena de viaţă şi conduce de peste 30 de ani un centru pentru cure de dezintoxicare în Bretagne.
  • An aparitie: 2018
  • Format: 13x20 cm


Opinii/comentarii despre acest produs

Nu am gasit comentarii despre acest produs.


Trimite comentariul tau:

Numele tau:
Nota:
Comentariu (optional):
Magazin electronic creat de SiteLab