Unde esti: Prima pagina > Carti ortodoxe

Calator pe pamant romanesc. Convorbiri. File de jurnal Agnos

Pret (TVA inclus):11,00 RON
Alerta reducere pret

Cele mai vandute

-
CARAREA IMPARATIEI Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
CUVINTE VII Charisma
Pret (TVA inclus):80,00 RON
-
PARINTELE JUSTIN. CUGETARI DUHOVNICESTI
Pret (TVA inclus):4,50 RON

Descriere produs:

  • Autor: Klaus Kenneth
  • Descriere: "Călător pe pământ românesc. Convorbiri. File de jurnal" reprezintă o carte-dar a autorului pentru cititorul român, oferită în preajma noului său turneu în România.

    Structurată în două părţi ("De ce sunt ortodox" şi "Călător pe pământ românesc"), volumul inserează o serie de convorbiri realizate cu Klaus pe vremea şederii sale în România, din toamna trecută, precum şi un Jurnal al călătoriei sale, înfiripat în acele zile, cu amănunte de o savoare extraordinară.

    Convorbirile, realizate de Romeo Petraşciuc şi Raluca Toderel, sunt grupate sub genericul De ce sunt ortodox, având ca titluri-reper formulări de genul: „Calea Ortodoxiei este drumul regal”, De ce Ortodoxia, Părintele Sofronie şi fascinaţia dragostei lui Hristos, „Au venit demonii şi mi-au dat puterile căutate şi dorite”, În ghearele morţii trupeşti şi sufleteşti, „Dumnezeul nostru nu e fitecine”.

    Cea de-a doua parte e o frescă de o suavitate aparte a primului contact al lui Klaus Kenneth cu România, din toamna anului trecut, pagini în care autorul se dezăluie cititorului extrem de familiar cu poporul în mijlocul căruia şi-a dus mărturisirea vreme de trei săptămâni. Detalii luminoase, punctări de o francheţe şi luciditate dezarmante, într-un stil inconfundabil de bucuros, fac din aceste pagini unele ce se abandonează lecturii cu o voluptate aleasă, pilduitoare.
  • An aparitie: -
  • Format: 13x20


Opinii/comentarii despre acest produs

Nu am gasit comentarii despre acest produs.


Trimite comentariul tau:

Numele tau:
Nota:
Comentariu (optional):
Magazin electronic creat de SiteLab